Hangi forma bedenini seçmeliyim? Kalıplarınız dar mı?

Öncelikle forma seçiminde firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konu aslında çok basit fakat kullanıcı yorumları kafa karışıklığına sebep oluyor.

Alsancak Üniforma olarak sektördeki en zorlu beden sistemini kullanıyoruz. Ürünlerimizde kadın ve erkek bedenleri farklıdır. Her forma modelinin kadın bedeni mevcut olup, forma modeline göre erkek bedeni üretilmektedir. Birçok kumaş seçeneğimiz olmasına rağmen, kalıplar kumaş cinsine göre değişmemektedir.

Bedeninizi seçerken, sivildeki günlük tshirt bedeninize göre seçmeniz yeterlidir. Çünkü, beden kalıplarımızda büyük firmaların kabul ettiği uluslararası kalıpları kullanıyoruz. Örnek olarak ülkemizde Lcwaikiki, Koton, DeFacto gibi firmalardan aldığınız tshirt bedeni ile scrubs formalarımızın bedeni aynıdır.

Özetlemek gerekirse, yazın giyindiğiniz basic tshirtlerinizde kullandığınız bedeni firmamızdan seçebilirsiniz.

Diğer üniforma firmaları, kadın ve erkek bedeninin maliyetli, aşırı stok gerektiren ve hassas bir iş olması nedeniyle kadın ve erkek ayrı kalıp kullanmamaktadır. Ünisex kalıp kullanıp, kadına da erkeğe de aynı kalıbı satmaktadırlar.

Alsancak Üniforma olarak üniformaya önem veriyoruz. Üniforma, mesaide sizin bütünleşmiş bir parçanızdır ve sizi rahat hissettirmeli, tam bedeninize göre olmalıdır. Ne çok bol, ne çok dar.

Beden tablomuz şu şekildedir:

Farklı kullanıcıların farklı yorumları mevcuttur. Bunun sebebi diğer firmalardan vazgeçip bizim firmamızdan forma almaya başlamalarıdır. Diğer firmalardan ünisex kalıp kullanırken, bizim firmamıza geçtiğinde sorun yaşamalarıdır. Aslında çözüm çok basit. Ünisex kalıbı unutun, günlük bedeninize göre sipariş verin 🙂

İyi alışverişler dileriz 🙂