Hemşire forması ve doktor formasında %70 pamuklu Cotton Cool kumaş!

Üniforma sektöründeki alpaka ve terry cotton kumaş forma kısıtlamasına, daha pamuklu ve daha kullanışlı şambre kumaş ile son veriyoruz.

Kışın kullanımı yaygın olan alpaka kumaş formalarımız ve yazın kullanımı daha uygun olan terry cotton kumaşlarımızın haricinde müşterilerimizden gelen farklı kumaş talepleri nedeniyle, uzun süren araştırma ve testlerimiz sonucunda şambre kumaş hemşire ve doktor forması üretmeye karar verdik.

Tekstil sektöründe, kaliteli markaların gömlek üretiminde kullandığı şambre kumaşın özelliklerine bakacak olursak, %70 pamuk ve %30 polyester karışımındadır. Pamuk oranının yüksek olması, vücudun terini emmesini sağlamakta ve oluşabilecek allerjik reaksiyonları engellemektedir. Pamuk oranı yüksek olan tüm kumaşlardaki gibi, ilk yıkamadan sonra boydan 1-2cm çekmektedir. Bunun nedeni pamuk oranının yüksek olmasıdır. Alsancak Üniforma olarak tavsiyemiz, satın almış olduğunuz şambre hemşire ve doktor forması pantolonunun paça boyunu, çamaşır makinesinde bir kez yıkadıktan sonra yaptırmanızdır. Çekme oluşacağı için şambre kumaş formalarımız, diğer formalarımıza oranla boydan 1-2cm uzun yapılmaktadır.

Alsancak Üniforma olarak, üniforma sektöründe standart hale gelen alpaka ve terry cotton kumaş formalarına alternatif olarak şambre kumaş formalarımızı deneyeme davet ediyoruz.

Pamuk oranı yüksek formalarımızı siz değerli müşterilerimize kampanya olarak diğer kumaşlardaki formalar ile aynı fiyata sunuyoruz.

Şambre kumaş formalarımızı güle güle kullanınız.

https://www.alsancakuniforma.com/cotton-cool

Add a Comment