İndirimlere Durmaksızın Devam Ediyoruz!

Alsancak Üniforma olarak, müşterilerimiz için sunduğumuz kaliteli ürünlerimizi, yaptığımız kampanyalar ile indirimli olarak sunuyoruz. Alsancak Üniforma olarak, hemşire formasıdoktor forması ve doktor önlüğü modellerimizi tüm üretim aşamasında ince ince kontrol ediyoruz ve son derece kusursuz bir şekilde üretmeye çalışıyoruz.

V yaka takımlarımız, yarasa kol takımlarımız ve doktor önlüklerimizden 3 adet alana %15 indirim, 2 adet alana ise %10 indirim yapıyoruz. Aynı sipariş içinde sadece 1 beden seçimi yapabilirsiniz. Kendinize 3 farklı renk forma almak isterseniz eğer bu indirim tam size göre. İsterseniz çalıştığınız iş yerinizde sizinle aynı beden giyen arkadaşlarınız var ise, üçünüz birleşip %15 indirimli formalarınızı alabilirsiniz. Sürekli devam edecek olan bu çoklu ürün indirimi sadece Alsancak Üniforma’da.

Kampanyalı ürünlerimiz aşağıdaki adresimizden ulaşabilir, 5 farklı ödeme seçeneğinden birini kullanarak siparişinizi verebilir ve sipariş sonrası tüm aşamaları sms bilgilendirmesi için alabilirsiniz. Müşteri hizmetlerimize 0850 455 28 28 nolu hattımızdan ulaşabilirsiniz. Alsancak Üniforma olarak, kaliteli ürünleri uygun fiyata sizlere ulaştırmak için çalışıyoruz…

İndirimli ürünler: https://www.alsancakuniforma.com/outlet

Add a Comment